customs

Sadotrans Logistics ju ndihmon duke dhënë gjithë dokumentacionin e nevojshëm për procedurat doganore, duke ju azhornuar vazhdimisht mbi rregullat doganore, si për importet ashtu edhe për eksportet.

 

-Zhdoganim për import dhe eksport

 

-Klasifikim doganor i mallrave

 

-Autorizime dhe Rimbursime

 

-Informim mbi detyrimet dhe taksat doganore

 

Klienti ndihet i qetë për mallrat e tij, teksa punon me ne.

 

Copyright © 2016. Sadotrans. All Rights Reserved.