ocean freightPër ngarkesa të rënda dhe jo urgjente, transporti detar është rruga më ekonomike. Qëllimi ynë është shërbimi efikas dhe miqësor, dhe angazhimi për të siguruar kënaqësinë e klientëve me çmime konkurruese. Për këtë lloj transporti ofrojmë:

 

-Dokumentacion, B/L (Bill Of Loading)

 

-Sigurim i transportit

 

-Rezervime dhe skedulime

 

-Full Container Loaded (FCL): 20’, 40’, 40’HC; Less Container Loaded (LCL) me sistem konsolidim

 

Copyright © 2016. Sadotrans. All Rights Reserved.